ПОРЪЧКА, ДОСТАВКА, ВРЪЩАНЕ

 

Поръчка.

Всеки продукт в магазина е обявена цена на артикул в ЛВ с включен ДДС .

След като изберете желания продукт, натиснете бутона „Купи“, което ще добави продукта в кошницата или кликнете върху продукта, за да разгледате детайли. Можете да продължите да пазарувате или да продължите към „Количка“, за да приключите поръчката си. При приключване на поръчката трябва да попълните необходимите данни и начин за плащане. Ако адресът за доставка е различен от попълнения, моля, сложете отметката в квадратчето „Изпращане до друг адрес ?“. Можете да използвате тези данни, за да създадете профил, като поставите отметка в квадратчето „Subscribe to our newsletter“.  Ще получите потвърждение за покупката си с посочения от Вас имейл адрес.

Доставка.

След като завършите поръчката си, ние ще обработим доставката. Ако имаме въпроси относно неточен адрес, вашите специални изисквания и др., ние ще се свържем с Вас по имейл или телефон.

Куриерската фирма, която използваме, е Speedy.

Безплатна доставката за цялата страна за поръчки над 20лв. 

Стандартната цена за доставка за поръчки под 20лв. е фиксирана на 3 лв. за цяла България. (Важи за стандартна доставка, не се отнася за експресни и допълнителни услуги).

Ако желаете експресна доставка, фиксирана доставка по време и др. Допълнителни такси ще бъдат добавени според тарифите на Куриерската компания. За допълнителни разходи ще получите известие по имейл или по телефона.

Срокове на доставка:

Зона 1 – София- 2 работни дни.

Зона 2 – страната включва всички населени места – 3-5 работни дни.

Поръчките, получени в рамките на един работен ден до 12:00 часа, се обработват и задават на куриер в същия ден.

Поръчките, получени в рамките на един работен ден след 12:00, се обработват и доставят на куриера в следващия работен ден.

Поръчките, получени в петък от 12: 00ч. до 24: 00ч, ще бъдат обработени и предадени на куриера в събота, а поръчките в събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник.

В деня на доставката ще получите SMS известие от куриерската компания.

Важно!

Ако откриете повреден пакет, овлажняване или липсващо съдържание при доставката, моля, не приемайте доставката от куриера! Имате право да анулирате пратката! Поискайте проверка, преди да платите продукта. Плащането от ваша страна означава, че приемате стоките във формата, в която сте я получили без забележки.

Недостиг на стоки.

Ако има обстоятелства, довели до забавяне на изпълнението на поръчката, ще бъдете уведомени незабавно по имейл или по телефон и ще имате възможност да потвърдите по-късно от планираната доставка или да анулирате поръчката. Ще ви бъде възстановена пълната сума на поръчката (когато изберете банков превод или Pay Pall, като начин на плащане).

Връщане на продукт.

Ако по някаква причина желаете да върнете продукта си, можете да го направите в рамките на 30 дни след датата на покупката при следните условия:

  1. Продуктът е в търговски вид, невредим и може да се продава отново. Това включва ненарушена външна и вътрешна опаковка; Наличието на всички компоненти на продукта (ленена торбичка, шнур, дървена мерителна лъжица, етикет, филтърна торбичка за запарване, торбички с чай на листа)
  2. Уведомете ни за решението си да върнете продукта и начин за възстановяване на сумата на имейл: sales@myteaflavor.com или в контактната форма на myteaflavor.com. Платете куриерската такса при връщането на продукта.

При получаване на върнатия продукт при нас, ние ще установим търговския облик на продукта по т 1. Ще ви възстановим пълната сума на вашата поръчка по начина, посочен в 2.

За допълнителна информация по всички въпроси, моля свържете се с нас на sales@myteaflavor.com

 

Към Магазин